onsdag 14. desember 2011

Nkk utstilling Hamar og Lillestrøm

Lenge siden sist oppdatering.

Siden sist har vi deltatt på 2 utstillinger, NKK på Hamar og NKK Dogs4All i Lillestrøm.

NKK Hamar, 8-9 oktober 2011
Utstillingen på Hamar var noe av det kjipeste jeg har vært med på. I idrett skyldes det ofte på dommeren og jeg har litt lyst til å skylde på dommeren jeg også. Ikke at jeg trodde jeg hadde noen vinner sjanser med Teo, men mer RØDSTRØMPE enn det dommeren fremstod som skal man lete lenge etter. Alle hannhunder gikk ut med blå eller dårligere. Hovedårsaken var at hundene var overtegnede, men hun sender overtegnede tisper videre i konkurransen. Hun sendte også mange tisper rett ut, tisper som ikke var overtegnet. Men men nok om det, en skal ikke gråte over spilt melk.

Da det var tid for åpen klasse hannhund var Teo klar, trodde jeg.... Oppstillingen i ringen gikk bra, igjen stod han grunnstøtt. På bordet begynte han derimot å stritte litt i mot og var ikke så velvillig som han pleier. På dette tidspunktet hadde hun allerede sendt ut noen hunder med blått. Dommeren vill se hvordan Teo gikk og ba meg gå en trekant, men det første han gjorde var å sette seg ned og dra rumpa etter seg. Jeg fikk han med videre rundt, men han var ikke til å kjenne igjen der vi gikk. Dommeren ville se Teo gå en gang til, det samme skjedde igjen og på samme plassen. Ut med blå som så mange andre.

Utstillingensresultat NKK Hamar:
Klasse: Åpen klasse
Dommer: Birgitta Svarstad
Kritikk:
Bra prop. Lite øverteknad. Bra skalle, utfylld neseparti. Bra underkjeve. Korr. bitt. Velans.ører.
Bra reisning. Brøstet behøver utvikles. Sterk rygg. Bra lår og has. Godetasser. Behøver trene på rørelser.
Premiering: Kval: V


Dogs4All, Lillestrøm Norges Varemesse 27 november 2011.
Etter forrige utstilling på Hamar friskt i minne gikk dagene fortere enn svint mot utstillingen til NKK Dogs4All på Lillestrøm.
Da dagene nærmet seg utstillingen slo også lungebetennelsen inn for fullt slik orkanen Berit slo inn over Norskekysten. For andre gang på under to uker var jeg en slagen mann. 

Mens jeg slet med mitt på Oslo Legevakt så hadde Camilla og Kristian fra Kennel Lille-Lo tatt med seg Teo på utstilling. De er de snilleste menneskene jeg vet om. Vi var veldig spente på hvordan Teo ville være på utstillingen, men visste at han var i de beste hender.

Tiden på legevakten gikk ikke noe raskere når jeg visste at utstillingen var i gang og jeg ble mer og mer spent, men ville ikke ringe. Kristian ringte meg klokken 12:22 og fortalt at Teo var blitt 2.beste hannhund og hadde fått Certet, Teo var nå blitt Norsk utstillingscampion. Det var helt uvirkelig og jeg måtte spørre Kristian om han tullet men det gjorde han ikke.  Det var gode nyheter å få der jeg lå innlagt på legevakten.

Kristian sendte også bilder av Teo og det ble tatt noen flere bilder av Teo når Kristian leverte Teo hjemme hos Kristine og barna på ettermiddagen.

Utstillingensresultat NKK Dogs4All Lillestrøm:
Klasse: Åpen klasse
Dommer: Ole Staunskjær
Kritikk:
Velbygd hanne, bra størr. Herlig hode og uttrykk.Bra bitt. Velbåren ører. Prima hals
Bra overlinje men kunne vært en anelse mer overlent. Velvinklet. Prima masse i kropp.
Akseptable benstamme.
Beveger seg bra. Prima pels. Litt lett tegnet.
Premiering: Kval: E. Konk:1 CK CERT 2BHKEn siste lille ting...det er ikke ofte jeg har møtt noen mennesker som er så snille som Camilla og Kristian. Da jeg ikke kunne delta på utstillingen på grunn av sykdom så stilte de opp som de har gjort så mange ganger tidligere. Jeg har sagt det til dem og kommer til å si det igjen, de er de snilleste menneskene jeg vet om og vi er de evig takknemlig for alt de har gjort for Teo og oss.

2 kommentarer:

  1. Hehe... Liker!! :)

    SvarSlett
  2. Gratulerer!!!kjempekjedelig med uts. på Hamar.Kunne kjenne igjen i det du skrev der ja!Velfortjent med storcertet i Lillestrøm og vi har en tøff konkurent mindre til neste gang;)
    God jul og hils familien!Hilsen Grete og Teddy!

    SvarSlett