fredag 30. juli 2010

Nord-Norge 2010

Teo sin første flytur. 
Etter å ha stablet unger, bagger, esker og hundebur i bilen så bar det avgårde til Gardemoen for innsjekk for både to og firbente. Innsjekkingen til lengre tid enn anntatt da vi måtte stå i 3 køer, en for å få billetter, en for å betale for at vi har med hund og den siste køen for å levere ekstra bagasje og hund. Og ja, jeg glemte sikkerhetskontrollen, en evigvarende  kø! 
Selv om det gikk litt trått med køene på OSL så fikk vi iallefall god behandling på flyet.
Vell landet og all bagasje var hentet var det på ny stabling av barn, bagasje, hundebur og denne gangen også ho mor.

Kjøreturen utover til Senja gikk bra og etter nesten 3 timer inklusive stopp for handling av matvarer var vi endelig klare til å starte på en regntung og lite solfylt ferie. 
Den første dagen gikk med til innkvartering og bli kjent runde for Teo, han hilste på nabo hunden (Jon sin hund). Det tok ikke lang tid før han viste han her trivdes han, stoltheten strålte i ham og halen stod rett opp og enda bedre ble det da han fikk gå omkring løs.... 
På lørdag hilste Teo på 'kusina' Sookie (Jämthund tispe på 10 mnd). Hun var utrolig dominant ovenfor Teo men de klarte seg fint selv om Sookie ble satt på plass av meg en gang da hun prøvde seg en gang for mye.
Søndagen gikk bort i regn, men noen turer med Teo ble det uannsett og selv med litt regn så koser han seg ute i det fri.
Tirsdag var det "bytur" til Finnsnes for de tobente mens den firbente ble igjen hos ho mor, Teo hadde vært sørgmodig og hadde gått rundt og ventet på oss. 
På onsdag var det på ny en dag hvor vannmagasinene fyltes opp, men så fort mulighetene var det så gikk vi noen turer med han.
Torsdagen var det blitt Oslo Orkan, kuling med regn, jeg må jo innrømme at det var faktisk endel vind ja. 

Mange av dagene gikk med til akkurat det samme, se ut av vinduet og vente på at muligheten bød seg for at vi kunne ta en tur ut i det fri. Av 10 dager nordpå regnet det i 7 dager, jeg må si at det er den dårlige sommeren jeg har opplevd der nord noen gang. Men en ting er sikker, vi hadde ferie og slappet av og at Teo storkoste seg på sin første ferie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar