søndag 20. september 2009

De første dagene i nytt hjem.....

Teo har etter det vi kan se tatt overgangen til nytt hjem bra. Han er veldig glad i å ligge på fanget å slumre og sovner gjerne der også. Han følger oss overalt og har allerede vist at han liker å ligge på badgulvet hvor varmekablene står på. Han har også fått egen dyne til å ha i buret sitt. De første nettene har han vært endel våken, men vi prøver nå å "legge" han senere slik at han forhåpentligvis sover lengre sammenhengende.

Når vi er ute snuser han rundt og skal ha med seg alt, han er utrolig populær hos forbipasserende og når sant skal sies så er det gjensidig, for han er utrolig glad når han får hilse på forbipasserende mennesker og hunder.

Skarpe tenner har han også, noe som enkelte i huset har fått erfare ved enkelte anledniger. Matmor har en fleecegenser og noen myke og deilige ull-lester som er veldig fine å bite i, hos matfar er glidelåsen på genseren et yndet mål for synåls tenner, guttungen på 5 år har også vært et mål. Den som ikke har fått noe kjennskap til tennene til Teo er jentungen på snart 2 år. Hun kan gjør nesten som hun vil med han uten at han rører henne.
Det virker som bitingen kommer når han er trøtt eller vil leke, mens nappingen og forsiktig markeringen på arm eller hånd kommer som et reslutat av at han koser seg, men dette er jo bare antagelser fra min side.....

Vi har så smått begynt å pusse tennene til Teo, her må jeg skyte inn at jaggu syntes han tannbørsten med levertannkrem smakte godt.

Hjemme alene trening har vi også startet forsiktig med. Her fant vi frem de gamle baby callingene som vi hadde til barna og det funker bra.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar